fotoshoots/fotoreportages

  Wij als kunst-fotograaf en make-up artiste maken voor u de sprekende foto,een beeld dat communiceert,imponeert en meer zegt dan 10.000 woorden! Dit met kennis van zaken en oog voor detail, Wij zijn dan ook een enthousiast team die u graag bijstaan bij het realiseren van een project! Bij ons kunt u terecht voor studiofotografie / fotoshoot op locatie in thema / kunst. Wij werken niet naar een massa gewone foto’s , nee wij gaan voor die perfecte foto, een foto met een verhaal, een betekenis, een gevoel .   

         

Kunst-Fotograaf GUNTHER VERBIST  fotografie is mijn passie,mijn hobby en mijn leven!

Wat ooit begon als een hobby kon ik uitwerken tot een succesvolle zaak in alle soorten fotografie, helaas besliste mijn lichaam er plots anders over, na enkele operaties werd mijn pols en ellenboog vastgezet en willen de vingers niet echt meer mee, waardoor ik mijn linkerarm zo goed als niet meer kan gebruiken. Hierdoor is gewoon fotograferen geen optie meer. Maar opgeven staat niet in mijn woordenboek dus ben ik mij meer en meer in de kunstfotografie gaan verdiepen en werk ik nu met andere toestellen en hulpstukken zodat ik mij helemaal kan uitleven in de KUNST. En dat had ik eerder moeten doen! Hierin kan ik al mijn energie en fantasie kwijt. Een foto met een verhaal uitwerken, tijd nemen voor die 1ne perfecte foto, met juiste belichting, emotie ,sfeer enz.

Naast de diverse shoots op locatie beschik ik verder over mijn eigen fotostudio voorzien van talrijke decorstukken gaande van kleine elementen en accessoires tot een heel decor.

ANNEKE-VP (Ann Van Paemele), allround make-up artist met een creatieve geest.

Iemand helemaal veranderen in een thema, iets extra vagant of extreem … alles kan!!.

Naast mijn ervaring op vlak van make-up zorg ik natuurlijk ook voor een gepaste styling van uw kapsel.  Van strak opgestoken tot een modern kapsel met opzetstukken of valse haren, … de mogelijkheden zijn enorm en uw gekste idee kan ongetwijfeld gerealiseerd worden.

Daarnaast gebruik ik mijn creatieve geest ook voor grime, facepainting, bodypainting, tape-art, rope-art, styling….  Dit zijn stuk voor stuk kunstwerkjes voor het gelaat, heel het lichaam of een deel ervan.  Een wonde, andere neus, kaal hoofd, fantasie figuren, …   Niets is te gek voor woorden, zelfs een volledige gedaantewisseling als man of vrouw behoort tot de mogelijkheden!

Dus wens je jezelf eens te transformeren tot iets of iemand anders?  Contacteer ons dan met uw verhaal of vraag en ongetwijfeld gaan we een leuke dag tegemoet in een professioneel kader, waarbij we  kunnen afsluiten met enkele mooie foto’s van uw transformatie.

Wij maken er absoluut een leuke shoot van om onze passie om te zetten in verbluffende foto’s waar u al langer van droomt!

     

www.facebook.com/pages/Fotografics-vp/850461995035933

             

1 reactie op “fotoshoots/fotoreportages

  1. Gewoonweg schitterend zoals we gewoon zijn van jullie!!!!!
    Echte profs!!!!

Reacties zijn gesloten.