art make-up/paint/grime/tape/rope ..

ANNEKE-VP (Ann Van Paemele), allround make-up artist met een creatieve geest.

Iemand helemaal veranderen in een thema, iets extra vagant of extreem … alles kan!!.

Naast mijn ervaring op vlak van make-up zorg ik natuurlijk ook voor een gepaste styling van uw kapsel.  Van strak opgestoken tot een modern kapsel met opzetstukken of valse haren, … de mogelijkheden zijn enorm en uw gekste idee kan ongetwijfeld gerealiseerd worden.

Daarnaast gebruik ik mijn creatieve geest ook voor grime, facepainting, bodypainting, tape-art, rope-art, styling….  Dit zijn stuk voor stuk kunstwerkjes voor het gelaat, heel het lichaam of een deel ervan.  Een wonde, andere neus, kaal hoofd, fantasie figuren, …   Niets is te gek voor woorden, zelfs een volledige gedaantewisseling als man of vrouw behoort tot de mogelijkheden!

Dus wens je jezelf eens te transformeren tot iets of iemand anders?  Contacteer ons dan met uw verhaal of vraag en ongetwijfeld gaan we een leuke dag tegemoet in een professioneel kader, waarbij we  kunnen afsluiten met enkele mooie foto’s van uw transformatie.

Wij maken er absoluut een leuke shoot van om onze passie om te zetten in verbluffende foto’s waar u al langer van droomt!