travestie / show

Een wereld vol glitter en glamour, schitterende kleding en spectaculaire accessoires , welkom in de wereld van de travestie! Humor, entertainment en ambiance verzekerd !

Boek bij ons een travestie voor uw event, feestje of show , Acte de presence, Animatie, Bingo … van een middag -avond show tot een (erotische)bingo , u vind het hier allemaal !

Wij maken graag een gratis prijsofferte op maat

Al 16 jaar staat deze travestie op de planken ! Je kan haar inhuren voor zowel een Showmiddag, – avond, Acte de presence, Animatie.. gegarandeerd een onvergetelijke middag-avond vol fun en ambiance .

Bingo namiddag of avondje

Met haar eigen bingotoestel komt ze met de ballen spelen. Met de nodige humor praat zij dan ook alles aan elkaar en zorgt voor de nodige ambiance!
Wilt u nog iets extra toevoegen aan deze ludieke Bingo? Dan kan u haar boeken met een knappe mannelijke assistent.
Ook een SuperBingo kan bij ons geboekt worden, hiervoor voorzien wij nog extra het Rad van Fortuin. 

Deze travestie en haar strippers brengen erotisch entertainment van topniveau!

Zij zullen ongetwijfeld de temperaturen doen stijgen op jou event, verjaardag, vrijgezellen

Een travestie als wc-madam, hoe tof is da? Op een humoristische manier maar correct zal deze dame “zorgen” voor de gasten en het kleine kamertje …

Dj travestie , zin in een foute party ? Zij weet als geen ander hoe de ambiance en Polonaise erin te brengen. hup met die beentjes, samen op de dansvloer, we maken er een spetterend feestje van. Waar is da feestje ? Laat het ons weten!