Goochelaar

Goochelen , een eeuwenoude kunst maar het blijft jong en oud verbazen ! van tafel-goochelen tot spectaculaire shows , voor ieder wat wils. Of het nu voor enkele kinderen is of een groot feest voor volwassenen en kinderen of zelfs een schoolgroep onze Goochelaars zetten hun beste beentje voor om jullie te laten genieten van al hun trucjes Een Goochelaar of een clown die goochelt, een illusionist met of zonder assistente u vind een heel aanbod hieronder. Prijzen verschillen per Goochelaar, act/show, tijdsduur, locatie .. vraag dus een gratis offerte op maat

Professionele, prijswinnende goochelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Trad meermaals op voor de Nederlandse koning . Jaarlijks verzorgt hij een groot aantal shows door heel Nederland, zowel voor volwassenen als kinderen. Interactieve show met veel humor en verbazing , hij goochelt zelfs met een echte duif . Ook beheerst hij de kunst van het ballonnenplooien (ballonnenfiguren maken van ballonnen).

Een mix van illusies kaarttricks en mentalisme. Met deze Goochelaar ga je op ontdekking op zijn Goochelzolder een leuk avontuur voor jong en oud. Als Mentalist neemt hij u mee op een ontdekkingsreis van gedachtenlezen naar het pure mentalisme zonder al te veel glitter en glamour maar met heel veel mind blowing tricks

Sim sa la bim show : laat je meeslepen in de verhalen van duizend en één  nacht. In deze Oosterse Show vallen de kinderen van de ene verbazing in de andere. Flessen vermenigvuldigen zich, iemand zweeft uit het publiek, het verdwenen hoofd van de assistente, het verhaal van fata morgana uit de Efteling , Olaf uit Frozen verliest zijn hoofd, enz…. De kinderen worden actief betrokken in deze show en worden overdonderd met allerlei toverkunsten.

Het professioneel geluid van Bose zorgt voor een optimale kwaliteit en is geschikt tot 350 personen. Led power lighting wordt gebruikt als verlichting.

Duur: 1 x 60 min of 2 x 30 min.