Clown /circusshow

Bent u op zoek naar een clown op een kinderfeestje of voor een groter publiek zoals bv een theater of schoolvoorstelling ? Bij ons kan u verschillende clown boeken of het nu voor enkele kindjes is of voor een grote groep, een straatanimatie of een schitterende show, het kan allemaal !

Lachen gieren , samen dansen, ballonnen plooien, googelen ..een clown kan niet ontbreken op uw event!

Hieronder enkele clowns met hun specialiteiten, prijzen zijn afhankelijk van uw wensen , niveau, duur, locatie…. vraag een gratis offerte op maat.

Circusshow : Dolle fratsen worden door hem uitgehaald tot grote vreugde van de kinderen. Het bespelen van rare muziekinstrumenten is hem niet vreemd. Een ware keukenpiet is hij niet want alles loopt fout bij het taartjes bakken. In de voorstelling wordt hij bijgestaan door twee circusartiesten  Beiden zorgen ze voor prachtige nummers zoals paalacrobatie, western show, en hoela-hoop.  Alle kinderen worden actief in de voorstelling betrokken. Hoog geacht publiek kom snel naar het circus want de voorstelling gaat beginnen !!!

Praktische afspraken:De voorstellingen worden steeds gegeven in de vroege namiddag vanaf 13.00 uur. De opbouw van de piste, decor, licht, geluid en soundcheck gebeuren in de voormiddag. Gezien de omvang van het materiaal worden er géén voorstellingen op verdiepingen gedaan zonder lift. Aangezien wij het programma in een circuspiste brengen is het best om op de vloer te werken van de schoolrefter, sporthal, gemeentezaal, enz … .Mocht dit niet mogelijk zijn  kan de voorstelling ook op een toneel gebracht worden zonder piste. Twee aparte stroomcontacten zijn nodig. Minimum afmetingen voor het speelvlak met piste zijn 6 m bij 6 m, hoogte 3 m. Minimum afmetingen speelvlak  toneel 6 m bij 4 m, hoogte 3 m.

Duur van de voorstelling: 75 min.