entertaiment animatie evenementen

Van uw speciale gelegenheid een geweldig feest maken die u en uw gasten zich blijvend zullen herinneren. Dat is ons doel en de reden waarom u bij ons aan het juiste adres bent .

Wij komen op locatie doorheen heel Belgie en Nederland en fleuren uw feest, event, beurs, opendeurdag  enz op!

info , gratis offerte en boekingen : anneke-vp@hotmail.com

Denk aan:

 • MAKE_UP ARTIST , er piekfijn uitzien op uw eigen feest event? make-up/hairstyling door Anneke-vp
 • Een FOTOGRAAF( of 2) voor het vastleggen van unieke sfeerbeelden ter herinnering 
 • HOSTESSEN om het verwelkomen van uw gasten, aannemen jassen, weg/plaatsen aanwijzen, uitdelen van bv een drankje , hapje, snoepjes enz kunnen aangekleed in thema zijn en/of plaats nemen in onze unieke toestellen
 • BODYPAINT en/of in thema geklede modellen om mee op foto te gaan
 • SLANGEN, hiermee kunnen uw gasten op foto er kan ook een hostess ingehuurd worden die met deze slangen zal rondlopen en mee op foto gaan.
 • KINDERGRIME: ook de kleinste op het feest mogen we niet vergeten, sminken in thema of gewoon wat ze leuk vinden van prinsessen tot dieren, een monster of een superheld ! Dit kan door 1 of meerdere clowntjes (of ander thema) geregeld worden.
 • ARTIESTEN , ik denk dan onder anderen aan arial hoop of arial silk          ( doeken) beoefenaars of een paaldanseres die een act /show geven
 • Artiesten zoals een vuurspuwers die uw feest tot een hoger level tillen
 • MASCOTTES zoals “Beertje” (2m35 of 2m60) ,Lavaman (2m70) met verlichting , Robot (2m70) met verlichting enz .. leuk voor de kinderen maar ook voor volwassenen, samen op de foto, verwelkomen, op de dansvloer … GOGO DANSERESSEN maken van uw feest een topfeest waar iedereen spontaan de danskriebels te pakken krijgt. 
 • SUSHI DAMES , een sushiavond samen met uw gasten opleuken met onze dames in visstaart (uit latex) , deze dame neemt plaats in het midden van de tafel, er ligt shushi op deze dame die jullie met de stokjes eraf kunnen halen om te eten. sushi kan op kleine bordjes
 • SHOTJES DAMES , deze dames delen op een leuke dansende manier shotjes drank uit aan de gasten , kan in glaasjes maar ook in spuitjes
 • BIKINI CARWASH GIRLS , kan eventueel ook tot topless. ook kan er een auto, verlichting, rook enz voorzien worden. Maak van deze animatie een leuke entertainment door toevoeging van een garagist, de bomma’s enz !
 • BIKINI MOTO WASH GIRLS, kan eventueel ook tot topless. boek ook een moto, verlichting, rookmachine, belleblaasmachine …. om deze act af te maken!

Willen jullie feesten in thema en op zoek naar een gediplomeerde all round make-up artiste voor jezelf en of je gasten? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Make-up, hairstyling (stylen, krullen, opsteken..) grime, bodypaint, rope art (touwenkunst) tape art (tape-kunst) … 

Wij zijn in het bezit van enkele unieke toestellen waarin modellen/artiesten plaats kunnen nemen en van hieruit de gasten een drankje kunnen aanbieden of iets ander of een show/act kunnen opvoeren. 

Ook een trusstand , verschillende verlichting waaronder black light, moving heads ,discobal/verlichting.., rookmachine, belleblaasmachine, sneeuwmachine, stage flame kan je bij ons huren. 

LAVAMAN
BEERTJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *