kinderen /communnie/vormsel/lentefeest

Kinderfotografie

feest3Ook grotere/kleinere kinderen verdienen hun mooiste moment,samen met hen kunnen wij schitterende beelden maken! Ze veranderen toch zo snel en voor je het weet zijn ze groot. Met hun favoriete knuffel, hun mooiste kleding,hun huisdier… er zijn zoveel mogelijkheden en momenten die de moeite waard zijn om foto’s te maken! Wij leggen graag hun glimlach,spontaniteit en mooie blik vast. Dit kan spelenderwijs maar ook zal er soms gevraagd worden toch wat te poseren, zodat ook u verschillende beelden zal ontvangen. Dit kan bij ons in de studio te Mopertingen maar ook op locatie in een speeltuin, park, verlaten gebouw…

 

Communie/vormsel/lentefeest

Het communiefeest/vormsel of lentefeest van uw kind wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van dit voorjaar.  Op deze feestelijke dag mag een creatieve fotoreportage niet ontbreken Wij leggen de mooiste momenten van deze schitterende dag graag voor u vast! Ook voor de uitnodigingen, bedankjes,vriendenprentjes kan er een shoot vooraf verzorgt worden, dit kan in de studio of op locatie, denk bv aan een speeltuin, park, zee,verlaten fabriek, voetbalveld,manege..Ook kunnen de Minions langskomen voor een shoot . U zorgt voor een schiterecommunie dochter liesbeth 027nde outfit voor uw oogappel en wij zorgen voor de spontane, vrolijke, kleurrijke en levendige beelden. Laat hen het gevoel beleven van de schoonste prins of de mooiste prinses te zijn! Wij kunnen voor een aangepaste make-up en hairstyling zorgen zodat zij er tot in de puntjes piekfijn uitzien! Ook de mama’s,oma’s, zusjes, tantes, meter vrienden en vriendinnen kunnen beroep doen op onze all round make-up artist zodat ook zij er op zen best uitzien om van deze prachtige dag een schitterend feest te maken!

Wil jij graag een clown die kindergrime/sminkt op je feestje en/ of de minions die iedereen verwelkomen, pakjes uitdelen,mee op de foto gaan, dansen…, ook hiervoor bieden wij de juiste oplossing.

 Fotoreportage de dag van het feest zelf,Wij maken een shoot van de communiekant zelf apart en maken ook sfeerbeelden van het gebeuren,de gasten en het feest.

evi bollen 066fb10353515_10204447989509676_5797022313723566745_o  _DSC4874huwelijk tijl en dolores 659 (600x399)011vormsel3 feest2 feest1 feest feest5 feest4 communicant dave werk 075fb communie dochter liesbeth 027       communie dochter liesbeth 008communie dochter liesbeth 042             communicant dave werk 024kl   communicant dave werk 143fb      vormsel  vormsel4