Welkom bij Fotografics-vp

Welkom bij fotografics-vp,   

De place to be voor al jouw fotografie en make-up /hairstyling/bodypainting/grime/rope-art, ook voor animatie zoals clowns die kindergrime en of de Minions die langskomen kan u bij ons terecht

 

 

 • newborn /baby /kids
 • dieren
 • communie
 • huwelijk
 • zwangerschap
 • gezin/ groep/vrienden
 • feesten/evenementen/animatie
 • reclamefotografie
 • modelfotografie
 • sensuele fotografie 

 

Wij als fotograaf en make-up artiste maken voor u de sprekende foto,een beeld dat communiceert,imponeert en meer zegt dan 10.000 woorden! Dit met kennis van zaken en oog voor detail, Wij zijn dan ook een enthousiast team die u graag bijstaan bij het realiseren van uw project! Bij ons kunt u terecht voor studiofotografie / fotoshoot op locatie /fotoreportages

Fotograaf GUNTHER VERBIST  fotografie is mijn passie,mijn hobby en mijn leven!

Wens je foto’s voor een reclame campagne voor uw bedrijf of ga je zelf eens graag op de foto,misschien samen met je partner, familie,… of  een fotoshoot van uw newborn,baby,kids, dieren, dan ben je ongetwijfeld bij mij aan het juiste adres. Zelfs wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand is dit het idiaale cadeau!

Gaan jullie trouwen? Proficiat ! Wij fotograferen graag dit mooiste moment van jullie leven,Op een spontane manier met een zeer goed oog voor detail laten wij jullie nog jaren nagenieten van deze dag. Steeds zijn wij beide aanwezig zodat we de belangrijkste delen vanuit 2 verschillende hoeken kunnen fotograferen!

Ook voor een communiefeest of ander feest/evenement kan je bij ons terecht,je zal mijn passie terugvinden in mijn fotowerk!

Naast de diverse shoots op locatie beschik ik verder over mijn eigen fotostudio voorzien van talrijke decorstukken gaande van kleine elementen en accessoires tot een vleugelpiano of buffetpiano,levensgrote pump,een bed,….  Zoek je toch net dat ietsje meer,laat het ons zeker weten, waarschijnlijk kunnen wij u helpen met uw zoektocht.

ANNEKE-VP (Ann Van Paemele), allround make-up artist met een creatieve geest.

Voor om het even welke gelegenheid kan ik u helpen aan passende make-up. Ook al wil je iets gewoon maar toch speciaal voor uw feest, evenement,huwelijk,communie… iets typisch voor een retro party of toch eens iets extra vagant of extreem … alles kan!!.

Naast mijn ervaring op vlak van make-up zorg ik natuurlijk ook voor een gepaste styling van uw kapsel.  Van strak opgestoken tot een modern kapsel met opzetstukken of valse haren, … de mogelijkheden zijn enorm en uw gekste idee kan ongetwijfeld gerealiseerd worden.

Daarnaast gebruik ik mijn creatieve geest ook voor grime, facepainting, bodypainting, tapeing, rope art, styling….  Dit zijn stuk voor stuk kunstwerkjes voor het gelaat, heel het lichaam of een deel ervan.  Een wonde, andere neus, kaal hoofd, fantasie figuren, … laat het mij uw wensen kennen en ik werk ze graag voor u uit!!  Niets is te gek voor woorden, zelfs een volledige gedaantewisseling als man of vrouw behoort tot de mogelijkheden!

Dus wens je jezelf eens te transformeren tot iets of iemand anders?  Contacteer ons dan met uw verhaal of vraag en ongetwijfeld gaan we een leuke dag tegemoet in een professioneel kader, waarbij we de dag kunnen afsluiten met enkele mooie foto’s van uw transformatie.  Een mooi aandenken na een leuke make-up dag of simpelweg een mooi geschenk voor uw geliefde, vrienden of kennissen!

Afdrukken van uw lichaam of een gedeelte ervan, bv torso, bolle buikje bij zwangerschap, handjes, voetjes… ook hiervoor kan u bij ons terecht. Dit kan in een kleur/ versiering naar ieders wens / smaak zodat hij in uw interieur past! Ook het aanbrengen van een nep tattoo, naam, tekst, tekening kan inderdaad ook, zo wordt deze afdruk net iets persoonlijker.

Wij maken er absoluut een leuke shoot van om onze passie om te zetten in verbluffende foto’s waar u al langer van droomt!

 

 

Voor uw evenementen en feesten

The minions   inhuren of gebodypainte/verklede modellen als hostess, clowns die de kinderen van kindergrime/smink voorzien op uw feest/ event,opening nieuwe zaak, avondmarkt, jaarmarkt ,opendeurdag …om uw gasten te verwelkomen, meet and greet fotomoment, champagne/drankjes  uit te delen, flyeren,reclame maken? Ook daar zorgen wij voor!

 

 

 

 www.facebook.com/pages/Fotografics-vp/850461995035933

 

3 reacties op “Welkom bij Fotografics-vp

 1. Een topper van een fotograaf en de visagie/bodypaint etc …… is van de hoogste plank,

Reacties zijn gesloten.